Stuur je verhaal in!

Wil jij je verhaal over je maagverkleining delen? Iedereen laten weten hoe blij je bent met je maagverkleining? Of juist waarschuwen voor de risico’s en gevaren? Of gewoon jouw verhaal van je af schrijven?

Stuur dan je verhaal in! Dan kunnen wij weer andere mensen, die zich misschien nog aan het oriënteren zijn op een operatie, beter informeren. En daarbij: het is altijd interessant om verhalen van échte mensen te lezen. Het liefst natuurlijk met een gezicht erbij (voor- en nafoto).

Dus: vul het formulier hieronder in en deel jouw verhaal.

Ps ik plaats verhalen op www.banaanofkiwi.nl maar ook binnenkort op www.maagverkleining.info: dit wordt een hele informatieve website voor iedereen die zich aan het oriënteren is op een maagverkleining. Je kunt zelf aangeven waar je jouw verhaal op wilt delen.

Ps2: hou je niet van formulieren? Je mag me ook een mail sturen met jouw verhaal: info@banaanofkiwi.nl

ps3: vind je het leuk om ‘live’ geïnterviewd te worden via video? Dan maken we een afspraak daarvoor (info@banaanofkiwi.nl). Ik stuur je dan een link waarmee we elkaar via de computer kunnen zien. Ik leg dit gesprek dan vast via een video-opname en plaats deze video op de website(s).

♥ Deel jouw verhaal ♥

Verhalen van ervaringsdeskundigen

Maximum file size: 67.11MB