Persoonlijke verhalen over een maagverkleining

Op deze pagina vertellen mensen die een maagverkleining hebben gehad hoe het met ze gaat. Mooie verhalen over een 2.0 leven. Maar ook treurige verhalen van mensen die heel ziek zijn door hun maagverkleining. Grootse verhalen maar ook hele stoere en sterkte verhalen.

Wil jij je verhaal ook delen? Mail me dan naar mail@willeke.nl en we hebben daarna snel contact over jouw verhaal!

Groetjes,

Willeke

Verdrietig laatste nieuws over Hans

Verdrietig laatste nieuws over Hans Helaas is Hans op 20 oktober 2021 in het bijzijn van zijn geliefden overleden. Zijn lichaam was op.  Hij kon niet meer. Hans is in de tijd na zijn hersteloperatie voor heel veel lotgenoten een groot voorbeeld en steun geweest. Ondanks alle

Laatste update van Hans van der Linden

De laatste update van Hans d.d. 29 oktober 2019 Op 2e Pinksterdag 2018 ontmoette ik Hans voor het eerst. Hij lag in een verzorgingstehuis, aan zijn bed gekluisterd. Mager, een lijkbleek mens met een ingevallen gezicht, holle ogen en bevende handen. Hans had me een paar dagen ervoor een

Het herstel van Hans van der Linden – updates na zijn undo operatie

Het herstel van Hans van der Linden - updates na zijn undo operatie 13 maart 2019 Krantenartikel in het Noord Hollands Dagblad Update 26-3-2018 Geen stapjes meer vooruit, maar ook niet achteruit. Gebroken nachten door darmproblemen De gebroken nachten gaan mij opspelen. Zodra ik ga liggen gaat

De operatie van Anja in het Franciscus Gasthuis & Vlietland

Hoe bijzonder is dat: ik mocht bij de operatie van Anja in het Franciscus Gasthuis & Vlietland aanwezig zijn. Zij heeft een gastric bypass gekregen. Een verslag in woord en beeld.

De maagverkleining van Rachel Kramer

Rachel Kramer, onder andere bekend van de Nederlandse band K-Otic, is door middel van een gastric bypass 50 kilo afgevallen. Als Bekende Nederlander is dat niet onopgemerkt gebleven. Hoe is het als je bekend bent en je hebt overgewicht?

Complicaties gastric bypass: het verhaal van Hans van der Linden

Helaas gaan niet alle maagverkleiningsoperaties goed. Soms treden er veel complicaties op. Hans kan er over meepraten, zijn leven heeft aan een dun lijntje gehangen. In 2018 heeft hij een undo-operatie gehad.

Meer verhalen?

Na het schrijven van mijn boek heb ik besloten om www.maagverkleining.info op te zetten. Nóg meer verhalen zijn op deze website te lezen.